Partenerul dumneavoastră de încredere

MEANWELL

MEAN WELL este un producător de top de surse de alimentare cu sediul în Taiwan și unul dintre puținii producători dedicati pentru surse de alimentare standard din lume.

Înființată în 1982, MEAN WELL este principalul producător de surse de alimentare cu comutație standard. MEAN WELL oferă o gamă de surse de alimentare de la 0,5W la 25,6KW de surse de alimentare AC-DC, DC-DC și DC-AC care acoperă o serie de aplicații, cum ar fi automatizări industriale, iluminare cu LED-uri, echipamente medicale etc. MEAN WELL se străduiește să depășească performanța prin introducerea constantă de produse noi și inovatoare, cu dedicația de a oferi clienților produse standard standard, cu o livrare rapidă și asistență tehnică și post-vânzare la nivel mondial.

Gama de produse MEANWELL

Electromtrade  are plăcerea de a  va putea furniza o gamă competitivă de surse de alimentare Mean Well. Ca întotdeauna, echipa noastră tehnică va fi la îndemână pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau întrebări pe care le aveți despre noua gamă de produse Mean Well din stoc.

IN CURAND - CATALOG ON-LINE IN LUCRU